Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Sabor Salou, la trobada gastronòmica de la capital de la Costa Daurada

Arena Restaurant » Noticias » Sabor Salou, la trobada gastronòmica de la capital de la Costa Daurada

Sabor Salou 2017

Salou tornarà a exhibir les seves excel·lències gastronòmiques durant la setena edició de Sabor Salou, la trobada de gastronomia, restauració, productes artesans i productes amb Denominació d’Origen, que es desenvoluparà durant el cap de setmana del 5 al 7 de mayo.

publico_sabor_salou_2014

L’edició de Sabor Salou 2017, estarà ubicada, como cada any, al principi del passeig Jaume I, junt al port esportiu.

Es tracta d’un esdeveniment gastronòmics, obert a tots els públics, i d’accés gratuït, on els visitants poden “assaborir” les excel·lències gastronòmiques que ofereix la ciutat i els seus voltants.

Al voltant de 50 expositors, entre bars i restaurants de Salou, així com d’altres establiments gastronòmics, i productors de la zona com cellers, cooperatives i productes amb Denominació d’Origen, exhibiran les seves delícies durant els 3 dies d’aquesta setena edició.

programacion_actividades_sabor_salou

A més, Sabor Salou 2017, també oferirà un complet programa d’activitats, per a gaudi dels assistents amb activitats grupals gratuïtes entorn al món de la gastronomia i restauració, com ara tallers formatius varis (cuina, elaboració de còctels, etc), conferències, presentacions de productes, tasts i degustacions, etc, dins el marc de la gran carpa d’activitats que ofereix Sabor Salou.

 

Funcionament de SABOR SALOU

funcionamiento Sabor Salou 2014

Com hem avançat, l’accés a Sabor Salou és gratuït i està obert a tothom. Per a poder degustar les diferents propostes culinàries dels expositors, es poden adquirir els “packs de degustació” per un valor de 5€ cadascú. Amb el pack de degustació el visitant obté una copa de vi de regal i 3 monedes, els “salouets” (monedes de Sabor Salou), que es poden bescanviar per degustacions als estands.

Els horaris de Sabor Salou seran els següents:

 

Arena Restaurant a SABOR SALOU 2017

I tindrem el gust d’acollir als visitants de l’esdeveniment al nostre estand, situat al sector de restauradors.

Serà el moment de saludar als nostres clients i oferir a tots els que encara no ens coneixen una mostra de la nostra cuina mitjançant 2 tapes que hem preparat especialment per a l’ocasió.

Per aquesta edició hem elaborat 2 minidegustacions, amb productes de temporada i seguint les línies de la nostra cuina, una cuina de proximitat i molt de la terra afegint el nostre toc personal:

minidegustaciones_arena_en_sabor_salou

Aquestes tapes es podran degustar, a canvi d’un “salouet”, la moneda oficial de Sabor Salou.

Us hi esperem!

 

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres