Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Nit de monòleg amb Javi Benítez

Arena Restaurant » Noticias » Nit de monòleg amb Javi Benítez

nit de monoleg_Cat

Per a donar fi a la nostra sèrie de monòlegs de l’any, el divendres 14 de novembre tindrem el gust d’acollir a l’humorista Javi Benítez, veí de Cambrils i assidu de les sales barcelonines.

Javi Benítez, un cambrilenc amb molt d’humor.JAVI BENITEZ

Javi Benítez, o Javi “Chulo” pels amics, es va formar al 2008 a l’escola Set d’Acció sota la batuta d’Albert Boira. Amb ell van formar el grup Pinxes de l’Humor, amb el que van permanèixer 46 setmanes en cartellera al Teatreneu de Barcelona.

Des de llavors no ha parat d’actuar en sales de renom com Sala Piratas de Barcelona, Sarau de Badalona o Ópera de Valencia, a més d’una llista interminable d’actuacions a tota Espanya.

Destaquen les actuacions conjuntes a La Cocina de los Monólogos amb Toni Moog, Txabi Franquesa i Albert Boira, i en solitari al circuit Fresh Comedy, a més de ser guanyador de varis concursos d’humor com el Concurs de Monòlegs de Europa FM o el Stand Up Factory de Sarau a Badalona.

Defineix el seu humor com fanfarró i divertit, aportant un enfocament diferent de la vida en parella.

 

No et perdis l’últim monòleg de l’any amb un sopar ple d’humor

Sota el lema: “Diuen que riure crea arrugues… doncs prepareu-vos per a convertir-vos en panses!”, ens delectarà Javi Benítez, durant aquesta última nit d’humor del 2014, a partir de les 23h00.

Per a tots aquells que ho vulguin, hem preparat un menú alternatiu, que inclou aigua, vi, cafè i copa (mojito especial de la casa), per només 32€ (tot inclòs).

MENÚ

Graellada de verdures

Crema de porros amb escuma de patata i pols de pernil

Bacallà a la llauna

Ploma ibèrica amb foie

Mousse de mel i mató

 

Fes la teva reserva trucant al 977384000

Places limitades

Us hi esperem!

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres