Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Dijous 3 d’abril: Gintònic Master Class

Arena Restaurant » Noticias » Dijous 3 d’abril: Gintònic Master Class

Gintonic-Bar-by-Schweppes

Com elaborar el millor gintònic

Vols saber com s’elaboren els millors gintònics? Els seus secrets i millors combinacions? Doncs no et perdis aquesta cita: la Gintònic Master Class by Schweppes del restaurant Arena, el proper 3 d’abril.

Per fer boca, els nostres amics de Schweppes ens han adelantat alguns consell pràctics. Un ritual en 5 pasos, imprescindibles i bàsics, com a base per a la preparació d’un gintònic:

  1. Refredar: Moure el gel a dins lacopa per refredar-la. Eliminar l’aigua sobrant.
  2. Dosificar: Servir la ginebra, màxim 7cl./ampolla tònica, sempre molt freda.
  3. Afegir carbònic: Servir la tònica a poc a poc, aguantant les bombolles amb la cullereta agitadora.
  4. Mesclar: Moure el combinat de forma contínua 4 ó 5 vegades, amb la cullereta de dalt a baix, sense donar cops a la base de la copa.
  5. Perfumar: Amb les pinces fer un twist amb un zest de llima verda a la vorera de la copa. Decorar amb una rodanxa de llimona.

ingredients_gintònicSerà durant la nit del 3 d’abril que descobrirem, a més a més, tots els secrets per a l’elaboració d’un gin-tonic perfecte, de la mà d’un expert cocteler de Schweppes.

 

Gintònic Master Class per la nit sorpresa del mes d’abril

La nostra nit sorpresa d’abril estarà consagrada als combinats amb especial atenció al gintònic en totes les seves versions. Descobrirem la amplia gamma de ginebres Premium que ens ofereix el mercat, les diferents tòniques i la multitud de toppings que es poden usar per a el·laborar-los. Quins són els seus sabors, els seus orígnes, i les millors combinacions d’aquests ingredients seran el leitmotiv d’aquesta nit sorpresa.

En definitiva: curiositats, anècdotes, mescles i degustacions…d’uns magnífics gintònics by Schweppes. La forma perfecta per acabar la nit, desprès d’un sopar a base d’un menú que Maribel Guardiola, la nostra xef, ha el·laborat especialment per a l’ocasió.

MENU

CELLER:

Inici de la vetllada: 21h00 – Imprescindible reserva prèvia

Preu: 29€ IVA inclòs

Més informació i reserves: 977.384.000

nit_gintònic_arena_restaurant

 

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres