Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Especial menús comunions 2017

Arena Restaurant » Especial menús comunions 2017

Arena Restaurant, el restaurant per comunions a Salou

restaruant comunions salou

Restaurant per Comunions a Salou

És durant la tardor que es dona a conèixer la data de la cerimònia de la Primera Comunió a la primavera següent, i és per tant el moment ideal per començar a planificar aquell moment. Així doncs podem començar a agafar idees pels detalls, el vestit o be a triar el restaurant per la Comunió dels nostres fills.

 

Com organitzar la Comunió del teu fill

Es tracta d’un ritual cristià en el que participen nens i nenes entre 7 i 12 anys, que s’acostuma a celebrar durant els mesos de maig i juny. Prèviament els nens hauran cursat la preparació a aquest sagrament amb la catequesi durant dos anys.

És tot un esdeveniment per a les famílies: els nens rebran per primera vegada l’eucaristia, un acte molt important per a les famílies cristianes. L’esdeveniment culminarà amb una reunió familiar principalment amb un dinar acompanyat d’una festa pels nens.

I com tota gran celebració requereix molts preparatius, des de confirmar la data de la Primera Comunió amb el sacerdot a la parròquia, passant per la indumentària que portarà el nen en el seu gran dia, la distribució de les invitacions als assistents, la contractació d’un reportatge fotogràfic, l’elecció d’un detall d’agraïment pels convidats o del menú de Primera Comunió, i fins i tot les activitats infantils per a que els nens puguin celebrar-ho en gran.

 

Menús per Comunions a Arena Restaurant Salou

A  Arena Restaurant ens encarreguem d’aquesta última part. Preparem menús a mida pels familiars i amics, i oferim un servei d’animació per a que els més petits puguin gaudir d’una festa tal i com es mereixen.

comuniones en restaurante Arena

Comunions a restaurant Arena

A  Arena Restaurant hem dissenyat uns menús especials per a la celebració de la Primera Comunió amb preus que oscil·len entre 35€ i 58€ i la possibilitat d’ajustar-los a mida segons els gustos i pressuposts de cada família.

Es tracta d’uns menús tancats que inclouen, primer plat, segon plat, postres (o pastís de Primera Comunió amb la seva corresponent figureta) i el celler amb aigua, vins i cafès. Aquestes tarifes també inclouen diversos serveis de lHotel Blaumar (hotel al que pertany el restaurant i que es troba en el mateix lloc):

Pel que fa l’animació, també podem oferir-vos una carta completa d’activitats: pallassos, inflables, mags, espectacles ètnics. Consulta les nostres tarifes.

vistas terraza restaruante Arena

Vistes terrassa restaurant Arena

Un dia complet i ple d’emocions que a Arena Restaurant podràs gaudir a la nostra terrassa davant al passeig marítim de Salou amb vistes al Mediterrani.

+ Informació i reserves:

Tel: 977350150 | e-mail: comercial@gruporeside.com

Per a veure els menús fes clic aquí

 

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres