Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Divendres 17 de juny: Nit Especial Peix Blau

Arena Restaurant » Noticias » Divendres 17 de juny: Nit Especial Peix Blau

peix blau un aliment molt saludable

El proper divendres, 17 de juny, dedicarem la nit sorpresa del mes al Peix Blau.

Apropa’t a Arena Restaurant i gaudeix d’una vetllada d’allò més saludable gràcies a un exquisit menú a base de peix blau. Et lleparàs els bigotis i recarregaràs les piles amb una aportació extra d’energia, vitamines i àcid Omega-3!

 

Beneficis del peix blau per la nostra salut

La denominació de “peix Blau” està regida sota criteris nutricionals, ja aquests peixos contenen més d’un 5% de greix (per exemple: el peix blanc només en conté 2%). I és la quantitat de greix la que fa que aquests peixos arribin a tenir una coloració blavosa a la seva part externa, per això al denominació de peix blau.

caracteristiques del peix blau

Els metges i especialistes aconsellen afegir el consum de peix a la nostra dieta, particularment de peix blau, pels enormes beneficis que aporta a la nostra salut.

La raó de que siguin tan saludables per la nostra salut és la seva riquesa en Omega-3. En realitat són els aliments més rics en greixos poliinsaturats Omega-3.

Els peixos blaus, entre els que trobem el seitó, l’areng, la tonyina, el sorell, el bonítol, la sardina, el verat o el salmó (entre d’altres), tenen un contingut en minerals que pot arribar a ser 25 vegades superior al de qualsevol altre tipus d’aliment d’origen animal.

Conté vitamines liposolubles (com les vitamines D, E i A) necessàries per tenir una estructura òssia forta, i vitamines hidrosolubles (com la B i C) necessàries pel bon funcionament del sistema nerviós i per la prevenció de l’envelliment dels nostres òrgans.

Però, tal i com anunciàvem abans, la característica més destacable del peix blau és la seva gran aportació en Omega-3. Aquest greix poliinsaturat contribueix a baixar el colesterol alt, prevenint així les afeccions cardíaques. Però a més serveix de gran ajuda per a prevenir malalties articulars i afeccions de la nostra pells. El salmó, l’areng i el verat són els peixos que més aporten àcid Omega-3 als nostre organisme.

Beneficis del peix blau per la nostra salut

 

Divendres 17 de juny: nit temàtica entorn al peix blau

Hem elaborat per a l’ocasió un menú degustació a base de peix blau de temporada i de la nostra zona.

Menú:

Aperitiu inspiració del xef (al centre de taula)

Tàrtar de salmó macerat i amanit amb maionesa de soja

Verat cuinat a baixa temperatura sobre quinoa amb verduretes

Tataki de tonyina vermella amb algues i cireres

Mousse de xocolata blanca amb figues

 

Durant la vetllada rebreu informació d’interès sobre el peix blau i els productes de temporada que conformen el nostre menú, que maridarem amb vins i caves de la zona.

Inici del sopar: 21h00 | Preu: 29€ (IVA inclòs) | Imprescindible reserva prèvia

 

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres