Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Divendres 20 de juny: nit de monòleg

Arena Restaurant » Noticias » Divendres 20 de juny: nit de monòleg

nit de monoleg_Cat

El proper divendres 20 de juny, al restaurant Arena gaudirem de l’humor de Jonathan Vives, un dels monologuistes més coneguts de Paramount Comedy.

Jonathan Vives: més de 20 anys fent-nos riureJonathan Vives

Nascut a un petit poble del Vallès Occidental, conta amb més de 20 anys de trajectòria professional sobre els escenaris.

Va començar amb només 16 anys a Ràdio Gràcia com a imitador. Als 18 anys compartia escenari amb Ángel Martín i Dani Mateo a la famosa sala “La Cova del drac” de Barcelona. I als 19 anys ja dirigia el seu propi programa a una televisió local.

 

 

Va formar part de dues grans companyies teatrals catalanes: La Fura dels Baus i La Cubana, i ho va combinar amb treballs a TV. Va aparèixer a la sèrie de major durada de la història de TV3: “ El cor de la ciutat”. També col·laborà als primers programes de Buenafuente i a programes de TVE com “Digan lo que digan” i “Tal como éramos”.

Amb més de 500 actuacions representades per tota Espanya, Jonathan Vives és autor i guionista de tots els seus monòlegs. A més ha creat els seus propis programes de televisió i dirigit els seus propis espectacles teatrals com “Rebel, crònica de un cómico inconformista” que ha presentat a sales com el Teatreneu i la sala Villaroel, totes dues a Barcelona.

Per si tot això fos poc, Jonathan Vives escriu els seus propis relats curts, ha publicat un llibre (“Sueños de un camaleón” ) i, a més, ofereix cursos de monòlegs (tot això està disponible a la seva web.

Al seu monòleg ens farà reflexionar sobre coses quotidianes i ens convidarà a “prendre’ns la vida amb humor i sense presa” amb un humor que ell mateix defineix com a “sincer, gamberro i canalla”.

Nit especial sopar-monòleg

El dia 20 de juny a Arena Restaurant gaudirem d’un sopar molt especial que acompanyarem amb l’humor de Jonathan Vives.

Per als que no vulguin sopar a la carta, hem preparat un menú degustació tancat amb vi, copa (mojito) i el IVA inclòs per només 30€.

Menú Degustació:

Amanida de fruits vermells i parmesà

Verdures saltades amb pernil i gambes

Timbal de calamarsets amb trinxat de patata

Magret d’ànec  amb salsa de mostassa

Pastís de gemma cremada amb gelat.

Aigua i vi

Mojito (tradicional, kiwi, maduixa o síndria)

Preu: 30€ tot inclòs

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia per telf: 977.384.000

Inici del monòleg: 23h00.

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres