Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Cuinar és un plaer

Arena Restaurant » Noticias » Cuinar és un plaer

Cuinar professionalment no és el mateix que fer-ho a casa, on ens agrada estar relaxats i divertir-nos en el procés. Et volem ajudar a semblar tot un xef i per això recopilem aquí uns quants consells a tenir en compte quan convidis comensals.

 Apps Android per a cuinar

Hi ha  gran nombre d’aplicacions amb les que perdre la por als fogons i on aprendre a elaborar des de receptes de les més tradicionals a les receptes dels xefs més prestigiosos. Totes les aplicacions que hem seleccionat inclouen fotos, els ingredients necessaris i instruccions per elaborar les receptes que trieu (i totes per al teu dispositiu Android):

El més important és organitzar-se bé i no voler reinventar el que ja està inventat. Al menys en un principi (Veieu la temptació de realitzar receptes artístiques o el que fa el xef a la televisió)

Organitza’t a la teva cuina

A qui no li agradaria tenir una cuina enorme i moderna amb molt d’espai per a tot com les que surten a la tele? Moltes vegades, ho sabem, això no és possible…però existeixen petits trucs que es poden aplicar per guanyar espai i mantenir-ho tot al seu lloc. Per exemple, pots instal·lar penjadors per als estris, calaixos per les olles, carrets per a les verdures i la fruita de temporada. A aquest link trobaràs més idees:10 consells simples per organitzar la teva cuina.

estris de cuina

També s’ha de tenir en compte quins estris necessitarem per a la nostra recepta i quins ingredients. Així evitarem les excursions continuades al supermercat del costat de casa. És molt útil preparar un llistat ben complet abans de començar i per què no?…buscar-se un ajudant aliat! Cuinar en companyia sempre és més divertit;)

Mai hem de perdre de vista que estem manipulant aliments, per tant no hem d’oblidar netejar-nos les mans, mantenir la zona de treball neta i organitzada, netejar amb drap de cuina o tovallola d’un sol ús, netejar fruites i verdures, etc…

cocina, limpia, ideas, casa

Quan veiem que se’ns apropa l’hora del sopar i ens temem que el temps se’ns ve a sobre és molt important mantenir la calma! Sempre existeix el risc de que alguna cosa no surti com esperàvem…però som llestos i tenim recursos! Si no tens aquell amaniment que diu la recepta que has buscat, prova amb un altre que et resulti senzill de fer…Què és el pitjor que et pot passar? Res, segur que estarà boníssim igual…i el canvi només el sabràs tu (i el teu estimat ajudant de cuina).

Font [1], [2], [3]

 

 

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres