Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Com escollir restaurant per a comunions

Arena Restaurant » Noticias » Com escollir restaurant per a comunions

El dia de la comunió és un dia inoblidable per als petits i resulta de vegades un mal de cap per als pares que hauran d’ajudar als seus fills a escollir mil detalls: des del vestit d’aquest dia especial que és la comunió, fins al restaurant per a comunions que anem a escollir. Aquest últim punt és molt important, doncs el lloc marcarà molt el desenvolupament de la celebració d’aquest dia especial.

Volem donar-te alguns consells perquè l’organització del menú de la comunió no sigui un mal de cap. Et recomanarem un restaurant de comunions especialitzat a convertir aquest dia en alguna cosa especial. També anem a repassar alguns consells perquè aquest dia resulti perfecte!

Comunión, Salou, playa, mar, celebración

Celebración de la comunión en Salou

Restaurant per a comunions

La tardor és una època ideal per començar a planificar la comunió dels nostres fills, ja que és l’època en la qual coneixem la data de la cerimònia a la primavera i que per tant, podem començar a planificar altres aspectes importants del dia com pot ser el restaurant que triarem per a la celebració d’aquest dia tan especial per als petits.

A l’hora d’escollir un lloc de celebració de comunions és important assegurar-se que es tracta d’un restaurant de comunions, és a dir, un establiment que gaudeix amb certa experiència en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments tan especials per als nens. Recordem que no es tracta d’un menjar més, aquest dia, els petits són els protagonistes i hem de pensar en ells a l’hora de decantar-nos per un lloc.

Per tant, és interessant que els nens coneguin prèviament el restaurant de comunions on se celebrarà la seva, d’aquesta forma, el dia de la celebració se sentirà com a casa.

Comunió, taula

Taula parada per celebració de comunió

Celebracions de comunions

En la celebració de les comunions hi ha mil detalls a tenir en compte com que els nens volen participar en l’elecció del seu vestit o els seus regals. Pel que fa a la vestimenta pots intentar aconsellar al teu fill cap als models que més t’agradin. Avui dia cada vegada hi ha propostes més senzilles i fresques per a aquest dia.
Pel que fa als regals, són molts els familiars que aclapararan al nen per saber què regalar, intenta orientar-ho cap a regats de tall educatiu, imaginatiu, artesanal o bé records que durin tota una vida com una joia senzilla.

Finalment, la celebració de la comunió del teu fill és important escollir un bon lloc, un restaurant que compti amb algun tipus de jardins, places o passeig a prop, de manera que els nens poden esplaiar-se corrent quan acabi el menjar de la comunió. Al restaurant Arena de Salou, comptem amb excel·lents propostes per a menús de comunió i estem situats enfront del passeig marítim, davant una plaça de la ciutat on els teus fills podrán jugar tranquils.

 

Comunió, decoració, taula

Decoració d’una taula de comunió

Menús de comunions

Les propostes poden ser tan variades com atrevides. Sens dubte, hem de triar amb cura el menú infantil de comunió que es servirà aquest dia. Tots sabem que als nens no els hi agraden les grans complicacions pe que fa a la gastronomia, per això es pot programar un menú senzill, que inclogui algun dels plats preferits del nostre fill i amb algun toc divertit i especial per a aquest dia.

 

Comunió, pastís, convit, celebració comunió

Pastís de primera comunió

Els menús per a adults també ofereixen una àmplia varietat i hi ha qui prefereix decantar-se per una barra amb un assortiment d’exquisides tapes o els que s’inclinen més per servir una tradicional paella. Sigui quina sigui la teva elecció, a l’Arena restaurant, trobarem la millor fórmula per a l’elecció del menú de comunió a Salou que prefereixis.

 

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres