Notícies

Darreres novetats d'Arena Restaurant

Arena Restaurant i acció contra la fam

Arena Restaurant » Noticias » Arena Restaurant i acció contra la fam

achPer segon cop, el nostre restaurant s’afegeix a la campanya solidària “d’Acció contra la fam”, una acció solidària on es recolliran diners per pagar els tractaments de nens  afectats per la desnutrició als paísos del tercer món.

El funcionament d’aquesta acció solidària és molt simple: casdascun dels restaurants contra la fam que participem, escull o bé un plat o bé un menú de la seva carta, i així, cada cop que un client escull aquest plat, el restaurant donarà una quantitat de diners – 0’50 euros- que aniran per a la campanya.

El deliciós Arròs “tot pelat” i la popular gamba vermella de Tarragona, han estat els dos plats que hem escollit al nostre Restaurant per a participar en aquesta acció. D’aquesta forma, cada vegada que un dels nostres clients demani un d’aquests plats, donarem 0,50 cèntims, per a cadascun dels respectius plats solidaris. Així,  l’estona del sopar es converteix al mateix temps en una acció solidària.

acció fam

Els primers restaurants contra la fam

Aquesta acció solidària d’ajuda als nens amb malalties per desnutrició es va fer per primer cop al 1998, quan paísos com Estats Units, França o Gran Bretanya es van afegir a la iniciativa amb la finalitat de recordar les mancances existents en el dia mundial de l’alimentació,  el 16 d’octubre.

A Espanya, la iniciativa va començar al 2010, quan es van aconseguir recollir un total de 45.000 euros, una xifra que ha anat augmentant cada any fins arribar als 110.000 euros recollits en la darrera edició al 2012, any en què un total de 535 establiments van participar en aquesta acció solidària.

En aquesta darrera edició d’Acció contra la fam, és volen superar els diners recaptats en edicions anteriors.

Si a més a més de gaudir dels nostres millors plats, vols participar en aquesta acció solidària, pots venir al nostre restaurant entre el 15 de septembre i el 15 de novembre. T’esperem!

 

 

Tornar a les notícies

Certificats

Treballa amb nosaltres